Välkomna till Göteborgs första Head Spa.

Låt oss ta dig & din hårbotten på en hårresande upplevelse som startar med eukalyptus & avslutas med rosmarinolja under ett varmt vattenfall,följt av massage och ångbad av skalpen.

Vi startar varje behandling med att se över din hårbotten för att se vad just din hårbotten är i behov av.

Aromaterapi är ett ledord under behandlingen. Aromaterapi betyder att ”läka via doften”.

Behandlingen riktar sig till dig som vill ha en stund avkoppling, men går även att boka vid obalans eller hårbottens problematik.

Läs mer om dom olika behandlingarna här för att enkelt kunna se vilken behandling som just du ska boka.

Behandlingen innefattar:

  • Eteriska oljor
  • Örter
  • Ångbad
  • Massage
  • Vattenterapi mm

Och vi behandlar delar av ansiktet, nacken hals, & dekolltage så kom osminkad.

Vi använder oss av olika verktyg för hårbotten samt masserar huvudet för hand. Perfekt för vardagslyx eller för att motverka håravfall samt lindring av olika typer av hårbottensproblematik.

Lätt föning ingår efter behandlingen & är inräknat i tiden du bokar.

Många upplever irritation i hårbotten, den är för fet, för torr, eller så härjar kliande och jobbiga eksem, utan att man gör något åt det. Många tänker att det är mjäll och behandlar med starka och aggresiva schampon. Oftast handlar det i själva verket om att huden är igentäppt och skadad av just dessa starka medel. Under vår Head Spa behandling går vi in på djupet för att rensa huden på allt som heter syntetiska tillsatser/kemikalier. Produkterna som används under denna behandling är noga utvalda för att lugna och stimulera håret och skalpen utefter dina behov. Under massagen trycker vi på känsliga punkter som har stor påverkan på resten av kroppen, allt i en läkande anda som öppnar upp både sinne och själ. Vi skapar ett blodflöde som ger nya vitaminer och syre till hårsäckarna, samt återställer ditt naturliga ph-värde, vilket i sin tur lägger en fin grund inför den friska och omhändertagande framtiden du och ditt hår har att vänta. Denna behandling är perfekt om man vill gå över till ekologiska produkter för att vara säker på att det inte ligger gamla produkter eller liknande kvar i håret, men den är precis lika skön som ett välförtjänt vardagslyx.

Alla produkter vi använder under behandlingen är ekologiska och veganska.