Hos oss kan du färga, bleka, tona och slinga ditt hår med våra ekologiska produkter. Vi arbetar med ett märke som heter ”Organic colour systems”. Nedan följer information om märket.

Organic color systems är vårt huvudmärke men vi arbetar med en rad andra leverantörer som även dom har färger och blekning i naturligare former. Vi har mycket höga krav på alla våra leverantörer och arbetar enbart med dom som har ett renare innehåll och vi accepterar inte onödiga kemikalier på vår arbetsplats.

Organic Colour Systems är helt fria från ammoniak, resorcinol och parabener. Produkterna har utvecklats med hjälp av ekologiska och naturliga ingredienser så långt som det är möjligt. Resultatet är kompromisslös kvalitet med ett naturligt resultat. Dessutom ger produkterna en säkrare och trivsammare miljö både för kunder och personal. Organic Colour Systems är en naturligare hårfärg. Komplett färgsystem med alla nyanser. Vårdar håret samtidigt som det färgas och ger en fantastisk glans och lyster.

Fri från aggressiva kemikalier som ammoniak, resorcinol och parabener men täcker ändå grått hår till 100 %. Färgen innehåller speciellt utvalda naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser för att vara så skonsam som möjligt.