Letar du efter alla våra behandlingar vi utför i salongen och priser ? Klicka här

olaplex

Hårstrået består 80% av ett protein som heter keratin.
Det är keratin som gör håret elastiskt och motståndskraftigt mot yttre påfrestningar.

När håret är färdigutvecklat och börjar växa så är det inget vi kan förbättra.
Vi kan bara förhindra skador och förslitningar.
Varje gång man gör en kemisk process så urholkas keratinet. Svavelbindningarna delar på sig och vissa av dom länkas inte tillbaks i sitt ursprungliga skick utan blir aggressiva och äter upp keratinet i håret.

Malibu crystal gel

Malibu C har en filosofi som bygger på att man skapar ett välmående hår med hjälp av en unik C-vitamin sammansättning. En formula baserad på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret och lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Varse sig om du har färgbehandlat hår där färgen bleknar för fort, eller om ditt hår aldrig har blivit färgat – med Malibu C blir håret inte längre torrt, frissigt, matt eller missfärgat.

Indisk hårbottenmassage

Många upplever irritation i hårbotten, den är för fet, för torr, eller så härjar kliande och jobbiga eksem, utan att man gör något åt det. Många tänker att det är mjäll och behandlar med starka och aggresiva schampon. Oftast handlar det i själva verket om att huden är igentäppt och skadad av just dessa starka medel. Med vår indiska hårbottenmassage går vi in på djupet för att rensa huden på allt som heter syntetiska tillsatser, kemikalier och farliga industrisilikoner.