Kvalitet

Alla våra leverantörer som vi väljer att samarbeta med har höga krav på sig från oss, vilket innebär att produkterna vi väljer att arbeta med ska ha en så liten påverkan på dig som kund och miljön som möjligt. Detta gäller även alla produkter som vi säljer i vår butik.

Vi tar avstånd från ämnen som ammoniak, resorcinol, parabener, sulfater, syntetiska parfymer, SLS, hormonstörande, cancerogena ämnen, och i den mån det är möjligt PPD.

Allt vi använder är veganskt och inga produkter är djurtestade. För oss är ett kompromisslöst resultat ett måste, vi strävar ständigt efter att kunna erbjuda en så skonsam behandling som möjligt. Kunden ska inte kunna se skillnad på om håret är färgat med kemiska färger eller som hos oss med produkter från naturen. Flera gånger om året går vi olika kurser för att ständigt vara uppdaterade inom modet. Vi arbetar mycket med att bevara de naturliga ämnena som kroppen själv producerar, vi jobbar alltså medströms istället för att jobba emot kroppen. Det är viktigt att se varje individs behov. När syntetiska ämnen kommer i kontakt med huden gör kroppen allt för att bli av med dessa ämnen som i sin tur kan leda till irritation eller obalans, och detta vill vi självklart motverka.

Vi arbetar med naturliga stylingprodukter så långt det går. Hos oss ska man kunna vara fin en hel kväll utan att vara orolig för att frisyren ska falla, med dessa produkter har man valt bort alla onödiga gifter som annars förekommer i traditionella hårvårdsprodukter. Ofta förekommer gifter eftersom det är en billig genväg för leverantörer, men vi satsar några kronor extra på allt vi gör för att kunna ha en lång karriär, en trivsam arbetsmiljö och hållbara resultat för våra gäster. Färgbehandlingarna doftar inte, vilket är ett plus för den känsliga kunden. Här har vi grön el och allt vi bjuder på till din behandling är såklart ekologiskt som tex kaffe, bakverk mm. Vi använder skonsamma rengöringsmedel, tvättmedel etc och försöker att vara en renodlad grön salong med ett schysst miljötänk. Vid frågor tveka inte att kontakta oss på telefon, varmt välkomna.

Mvh Alexandra