Från och med februari 2016 kan alla behöriga frisörer ansöka om en frisörlicens. Lagom tills licensen blev en nyhet gjorde jag mina prov och blev godkänd, därför är det ett självklart val att ha min licens synlig vid min spegel så att kunden vet att jag är utbildad och innehar en godkänd licens. Alla frisörer på salongen innehar en frisörlicens och är utbildade, samt ska alla frisörer ha godkända delprov och gesällbrev, vi strävar efter professionalism. Våra elever som arbetar hos oss måste göra ett antal timmar på salong innan de får gå upp och avlägga sina prov. Licensen ska sitta på frisörens spegel, synligt för kunden för att bevisa att frisören har utbildning och kunskap i yrket.

Idag kan vem som helst kalla sig frisör, i Sverige finns ingen reglering av yrket. Därför har Frisörföretagarna tillsammans med tre andra branschaktörer arbetat fram en modell för frisörlicens som berör alla aktiva frisörer.

Januari 2016 blev salongen 30 kvm större då vi tog över grannlokalen. Under utbyggnaden använde vi oss utav miljövänliga material för att renovera.

 

 

✅Ekologisk målarfärg
✅Miljö plast
✅Alla lampor i salongen är ledlampor mm

 

Vi har en stor efterfrågan på våra tider och utökar verksamheten för att kunna erbjuda snabbare tid.
Vi söker även en ny kollega eller två.
Så är du frisör och tror att du skulle passa in på salongen är du välkommen att ansöka via mail med ditt personliga brev.

Skicka e-post till: Salongalexandra@gmail.com