I och med de nya skärpta råden uppmanas du som privat person att undvika inomhusmiljöer och alla former av trängsel. Om såväl handeln som kunden skulle följa råden är butiker och andra verksamheters öppethållande inget problem.

Vi på salongen har öppet som vanligt och följer vår branschorganisations och folkhälsomyndighetens rekommendationer.

  • Vi är två frisörer på salongen som arbetar i varsin del med mer än tre meters avstånd till varandra.
  • Vi frisörer har visir under hela tiden vi behandlar era kunder samt handskar.
  • Vi vädrar även i lokalen med jämna mellanrum.
  • Alla kunder erbjuds att använda munskydd som vi delar ut.
  • Det finns handsprit placerat i salongen på flera platser.
  • Alla kunder uppmanas att tvätta och sprita händerna.

Nytt är nu att du som kund även kan få Salongen helt för dig själv genom att ringa och boka din behandling via telefon. Vi kan under vissa tider erbjuda att vara helt ensam i salongen med bara din frisör. (be om detta när du bokar en tid)

Vi öppnar nu även bokningen på lördagar för att kunna erbjuda extra tider för privat bokning, detta går även att ordna under vissa veckodagar. Då låser vi dörrarna så ingen kommer in och du har salongen helt för dig själv.

Personal inom sjukvården uppmanas att ta ett stort socialt ansvar när det gäller att undvika smittan därför är detta även en lösning som riktar sig till er.

Vi vill även ge all personal inom sjukvården en rabatt på alla behandlingar hos oss på 20% som ett sett att visa vår tacksamhet till er. Man ska kunna uppvisa att man arbetar inom sjukvården i kassan för rabatten.

Sprid ordet på era arbetsplatser.

För vidare frågor tveka inte att kontakta oss!

Med vänliga hälsningar

Alexandra och Amanda